Spot-Franco-Belge-Run 2024

Parkili

Ten voordele van Parkili

Ren voor beweging, ren voor hoop! Deze editie van onze loopwedstrijd is gewijd aan Parkili vzw, een organisatie die zich inzet voor Parkinsonpatiënten. Een van de belangrijkste aspecten voor mensen met Parkinson is om in beweging te blijven. Met jouw deelname steun je niet alleen dit belangrijke doel, maar je helpt ook bij het bevorderen van actieve en gezonde levensstijlen voor degenen die het het meest nodig hebben. Laten we samen rennen, niet alleen voor onszelf, maar voor anderen. Schrijf je in en steun onze beweging.

Programma

  • 08u30 – afhalen bortsnummers + opening daginschrijvingen (tot 15 min. voor de start)
  • 09u00 – start jeugdreeksen (alle reeksen verwacht aan de start!)
  • 09u20 – prijsuitreiking jeugdreeksen (eerste 3 jongens/meisjes per reeks)
  • 09u30 – start 5 km
  • 10u30 – start 10 km
  • prijsuitreiking 5km (eerste 3 m/v) meteen na aankomst laatste deelnemer
  • prijsuitreiking 10km (eerste 3 m/v) meteen na aankomst laatste deelnemer

Indeling jeugdreeksen

  • 200 meter: jongens (A) en meisjes (B) geboren in 2016 + 2017 en jonger
  • 500 meter: jongens (C) en meisjes (D) geboren in 2014 + 2015
  • 1000 meter: jongens (E) en meisjes (F) geboren in 2012 + 2013

Opgelet! Afhankelijk van het aantal deelnemers starten jongens en meisjes samen. Nadien zal wel een apart klassement opgemaakt worden!

Prijzen Franco Belge

Deelname

Ontdek hier de voordelige tarieven voor voorinschrijving voor onze Spot Franco-Belge Run. Schrijf je snel in en profiteer niet alleen van een gunstiger tarief, maar ontvang ook een leuke attentie inclusief gratis hardloopshirt*. Mis dit niet en reserveer nu jouw plek!

Gratis Shirt

Schrijf je nu in

Schrijf je nu vooraf in en krijg een uniek loopnummer plus een gratis goodiebag met onder andere een trendy loopshirt* en andere leuke verrassingen, dankzij onze hoofdsponsor, Spot.

Voorinschrijving is mogelijk tot 15 juni 2024. Op de dag van het evenement kun je je ook ter plaatse inschrijven in Zaal Oosthove in Wervik, vanaf 8u30 tot 15 minuten voor de wedstrijd begint.

* Gratis loopshirt enkel voor deelnemers 5 km en 10 km

Parcours

Parcours

Ontdek onze uitdagende hardlooproutes! Kies tussen de energieke 5 km voor een snelle sprint of verdubbel je plezier met onze uitdagende 10 km, waarbij je het parcours twee keer trotseert voor een ware test van uithoudingsvermogen. Klik hieronder om het parcours te verkennen en jezelf uit te dagen!

5km = 1 ronde
10km = 2 rondes

Met dank aan

Deze editie wordt mogelijk gemaakt door